Klipspringers stel hulle eerste enkelsnit bekend

Klipspringers is gestig in 2016, en oorleef steeds die kapitalistiese landmynveld, tenspyte van die noodsaaklikheid om te lei vir geld. Daai tyd, as jong studente, het hulle groot drome gehad en geen kennis om daardie drome te laat waar word nie, selfs miskien nie nou eers nie, maar om iets te probeer doen is beter as om fokol te doen.

Alhoewel die Klipspringers “gig” nie een van die lede se voltydse of selfs deeltydse fokus is nie (hulle sou nie kon eet nie), is dit een wat voortduurend van belang terug kom om elkeen tydelik te probeer verlos en die lewe rede te gee. Klipspringers gaan voort om die droom te laat seĆ«vier.

Dit is juis hiermee dat ons die eerste enkelsnit aanbied; Hierdieliedjiegaannieoordwelmsnie.

Ons hoop om julle en onself te kan verlos met nog verdere musiek in die toekoms!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *